Nέες επιλογές διαμονής πάνω στην θάλασσα

Στην παραλία της Αγίας Άννας, το συγκρότημα «Ακρογιαλιά» και το συγκρότημα «Plage» περιμένουν να φιλοξενήσουν τις πιο θαλασσινές σας διακοπές! Και το καλύτερο; Καθώς βρίσκονται δίπλα στο Club Αγία Άννα, μπορείτε κι εσείς να απολαύσετε – χωρίς επιπλέον χρέωση φυσικά – όλες τις παροχές του club, από τις πισίνες και τις δραστηριότητες, μέχρι τα παιδαγωγικά προγράμματα για παιδιά και τα παιχνίδια, στην παραλία και στα γήπεδά του!


Η «Ακρογιαλιά» βρίσκεται μόλις 50 μέτρα από τη θάλασσα και όλα τα δωμάτιά της έχουν βεράντα που βλέπει στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Με το δικό τους μπάνιο, τα τρία δωμάτια [δείτε την κάτοψη] της «Ακρογιαλιάς» έχουν δύο μονά ή ένα διπλό και ένα ημίδιπλο κρεβάτι, και από ένα πουφ που μεταμορφώνεται σε παιδικό κρεβάτι για τους μικρούς μας φίλους, καθώς και πολυκουζινάκι, ψυγείο με κατάψυξη, ντουλάπα, air-condition και τηλεόραση.

Για ακόμη περισσότερη γεύση θάλασσας, επιλέξτε ένα από τα καταλύματα του συγκροτήματος «Plage» [δείτε την κάτοψη]: για δύο ή τρία άτομα, τα 7 studios βρίσκονται κυριολεκτικά πάνω στο κύμα και είναι εξοπλισμένα με ότι χρειάζεστε για τέλειες διακοπές: ψυγείο, πολυκουζινάκι, ντουλάπα, air-condition, τηλεόραση, φυσικά μπάνιο με ντους και ...την δική τους ομπρέλα με ξαπλώστρες για την παραλία μπροστά από το συγκρότημα!